Ny medarbetare sökes: Sustainability coordinator/controller

March 18, 2019

Terntank Rederi A/S är ett familjeägt rederi som startade på Donsö i Göteborg södra skärgård 1958. Rederiet befraktar, opererar och driver själv sina fartyg. Vi är specialiserade på transporter av miljöbränslen och våra kunder är de ledande oljebolagen i Europa. Vi är ett rederi som ligger i framkant med ny teknik och har de senaste åren gjort stora investeringar i miljövänliga fartyg. Allt detta sker i tätt samarbete med våra kunder.

Vi söker nu en medarbetare för vårt miljö- och hållbarhetsarbete (Sustainability coordinator/controller). Meriterande är om du tidigare arbetat med ekonomi och/eller operation av fartyg.

Placeringen blir på vårt kontor på Donsö, men del blir även ett antal dagar på resande fot.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sjöfartsbranschen och är beredd att möta framtida utmaning med ett öppet och positivt sinne. Du kommer att arbete i ett team på kontoret med medarbetare från de andra avdelningarna, vilka du kommer att ha ett tätt samarbeta med.

Vi förväntar oss att du har följande erfarenhet:

• Utbildning inom miljö och hållbarhet

• Gärna sjöfart- och ekonomiutbildning på universitetsnivå

• Du skall kunna uttrycka dig i tal och skrift på engelska

• Ha goda kunskaper i Office och Outlook

• Ha kännedom om ESI och CSI indexen samt andra miljöindex

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med vår tekniska avdelning och våra fartyg ta hand om rapporteringen i de olika miljösystem vi arbetar med. Handlägga ärenden relaterade till NOX fond och EU samt nationella och internationella myndigheter.

Vill du veta mera kontakta Tryggve Möller på telefon +46 702 651505.

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt till tryggve.moller@tarntank.com sista ansökningsdag är den 10 april.

x